Lukijat; Tässä ovat kaikki ihanat blogini lukijat. Kiitos kaikkille lukijoilleni.

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Ajankohtaista blogissani!

Terve terve ahkerat lukijapandat!
Varoitus!: Tämä postaus on pitkä, eli jos jaksat lukea lue, mutta tässä postauksessa on vain pari kuvaa ja paljon tekstiä!!!
Hehe! Nää pitkät postaukset on harvassa, joten jos lukijani eivät niihin ole tottuneet varmuuden vuoksi laitoin tuon varoituksen! :D :D xD Mutta  nyt asiaan: (Okei... olette oikeassa,  ei sitä tarvita..)
Tässä aloin kirjoittelee näistä blogini ajankohtaisista asioista... Tuo helle ulkona ei pahemmin houkuta joten päätin sitten kirjoitella tänne blogiin. Huom! Yllätyskone toimii tänään! Sieltä saa kas... Enpäs kerrokkaa niin jännitys säilyy niillä jotka eivat siellä vielä ole käyneet. Mun pitäis jossain vaiheessa saada toi matkaopas-sivu valmiiksi. Huh! Siinä on niin kova työ että kun ajattelenkin sitä ulee hiki! No joskus se on sitten pakko valmiiksi saada... Ja pitäisi vielä päivittäin tarkistaa tasokone ja yllätyskone... Ai niin! Ja sitten se viikon tehtävä... Siitä puheen ollen, Pingoon perhe on jo aikasta lähellä meitä. Auttakaa Pingoota pääsemään takaisin perheensä luo! Ja muuten: Pingoon perhe ei ollutkaan matkalla Karibianmerille lomamatkan takia, vaan jonkin tehtävän takia... Lukekaa lisää Panfun blogista. Asiasta toiseen. Tuleekos teille joskus sellanen olo, että ei vaan jaksais huolehtii lemmikeist ja ois aina muuta puuhaa? Pakko tunnustaa että mulle tulee joskus sellanen olo... Siihen  menee aika kauan jos on monta lemmikkii ja niillä on ne palkit aikasta alhaalla...  
*Lyö käden otsaan* Äääääh.. Munhan piti kirjottaa blogini ajankohtaisista asoista, mutta jäinkin sitten (taas) lörpöttämään kaikkea muuta. xD Tästä alkaa jo muodostua tapa! Osa on jo varmaankin huomannut kuvagallerian täällä blogissani. Sinne (Yritän ainakin) laittaa kuvia panfun tapahtumista ja muista panfuun liittyvistä asoista. No siinäpäs oli teille PAALJON mutusteltavaa! ;)) Näkemisiin! P.s. Minua näkee aikasta usein panfussa, jos on kysyttävää, mutta jos en ole panfussa laita vaikka uusimpaan tekstiin kommia!

Pörrötassuin: Lyndsay, joka on kesätunnelmissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai onkos tulossa kommentti? Kivaa!
Mutta kiroilu, tai muu sääntöjen vastainen kielletään ehdottomasti myös kommenteissa!